MUSTA LISTA: SUBWAY JYVÄSKYLÄ

Kävin tänään luennon jälkeen Jyväskylän Subwayssa aikomuksenani nauttia kupposellinen kahvia ja ns. päivän subi. No joinhan minä mukillisen kahvia ja kalkkunasubin söin, mutta mikä kuvottava paikka se onkaan. Molemmat myyjät kaivoivat nenää tai sormeilivat huuliaan palvellessaan asiakkaita. Subi kasattiin todella kammottavan näköiseksi viritelmäksi ja käärittiin ällöttävään käärepaperiin. Kahvi oli laimeaa litkua ja se laskettiin jonkinlaisesta automaatista pahvimukiin. Lopuksi myyjä nosti jääkaapista vajaan maitopurkin eteeni sen sijaan, että kahvimaito olisi ollut kannussa normaalien paikkojen tapaan. Tilaa paikassa oli erittäin vähän, mutta se lienee selittyy sillä ettei siihen paikkaan kovin moni varmaan hirvene toista kertaa mennä sisälle. Minä ainakaan en mene sisälle. Kuin sattuman lahjana sillä pöydällä jonka ääressä minä nieleskelin subini ja kahvini oli palaute lappu, jonka minä oitis täytin ja palautelaatikkoon pistin – en tosin aio käydä testaamassa onko palautteeseeni reagoitu.

Katso kaikki Mustan Listan kohteet tästä

Mainokset

7 vastausta artikkeliin “MUSTA LISTA: SUBWAY JYVÄSKYLÄ

 1. Vähän samanlaisia kokemuksia joo. Joskus en osannut päättää mitä tilaan, ja kysyin että ”mitä sä syöt yleensä” myyjältä. Myyjä sanoi että ”en syö täällä mitään.”

 2. No kiva, oon Jyväskylässä vaan käymässä, teki Subia mieli ja googletin Subwayn osoitetta. Hakutuloksiin tulikin tämä sivu, joten väliin jää YÖK :)

 3. Ite oon käynyt kyseisessä subissa ainakin 20+ kertaa. Onhan se pieni ja subityyliin rahastamisen makua noilla juomilla, mutta sämpylöistä ei ole kyllä valittamista. Kertaakaan noina aikoina en ole nähnyt ainakaan henkilökunnan pitävän sormia aukoissaan.
  Itse kaataisin pahvipurkista varmasti viileänä pysynyttä maitoa paljon mieluummin kahviini, kuin tunteja, ehkä pariinkin otteeseen, pöydällä enemmän ja vähemmän lämmennyttä versiota metallitörpöstä.

 4. Itse myös tykännyt noista sämpylöistä erittäin paljon, sitä varten tulin juuri tsekkaamaan kyseisen paikan aukioloaikoja. täytyykin pitää hiukan silmällä miten henkilökunta työnsä hoitaa ” kiitos kaikille, yleensähhän mielipiteet tahtovat väkistenkin jakautua kahteen, joka on erittäin hyvä juttu. sitähän varten myöskin ovat nuo palaute kaavakkeet ,joita halutessaan saapi palautella ja kertoo omaa kantaansa asiaan.. ( masu jo kurnii, nyt on mentävä jonnekkin pian syömään… Mukavaa päivän jatkoo kaikille !!!

 5. Olen käynyt uisein ko paikassa, enkä ole vastaavaa huomiooinut, vaikka
  tarkkana olen aina tämmöisissä asioissa. Myyjillä on hanskat ja asiallista
  ja siistiä on aina ollut. Onkohan tuo valittaja nähnyt unta tai sitten valehtelee ja mustamaalaa kyseistä -paikkaa.
  Törkeetä, jos niin on….
  Ei kummiskaan vaikuta minun käyntiini siellä…
  Tykkään …

  Hyvää syksyä vain kaikille!

 6. Eikä!!!!
  Olipahan helkkarin törkeä kommentti….
  Paikkakuntalaisena käynyt siellä kymmeniä kertoja, enkä yhdestäkään voi valittaa! Olen esittänyt toiveita mm. mitä lisukkeita/kastikkeita saisi laittaa reilusti, ja kaikki on kuunneltu :D

  Pysy pois, jos siltä tuntuu, mutta älä hitto hauku syyttä!!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s