Loppuraportti 18.5.

Noin nyt on sitten palattu takaisin Suomen Ateenaan ja oman koneen äärelle. Näppäimistö tuntuu paljonparemmalta kuin se kaupunginkirjaston näppäimistö. Keksittekö syytä HelsinginSanomien kotisivujen sensuroimiseen? Minä en keksi, mutta tällaiseen ratkaisuun on Keuruun kaupunginkirjastossa päädytty syystä taikka toisesta. Kaikista huvittavinta tässä on, että sensuuri toimii vain IE:llä, mutta tietokoneen työpöydällä on FF:n pikakuvake =)

Junassa oli yllättävän vähän väkeä. Saavuimme laiturille neljä Jyväskylän asemalle, kun ykkösellä ja kakkosella olivat pendolinot itään ja etelään. Yllätys yllätys asemalla oli edelleen lipunmyynti auki. Joten jotain hoidettu valmiiksi jo. En osannut odottaa lipunmyynnin olevan auki 19 jälkeen, kun tänään kuulemma, konduktöörin mukaan, eletään VR:llä lauantaita.

Makuja on monenlaisia ja eri ihmiset eroavat paljonkin toisistaan. Jotkut rikkaat ovat valmiita maksamaan suuriakin summia erikoisuuksista. Paljonkohan Sinä lukijani olisit valmis maksamaan kupillisesta kahvia, joka on peräisin AnimalCoffeesta? Suoraan sanoen, minua ei suuremmalti innosto kyseisiä kahveja juoda, mutta sallittakoon se silti niille, jotka noista pitävät. Minä pitäyden presidentissä.

Jos Sinua kiinnostavat tieteellisiin tutkimuksiin liittyvät videot, niin Sinun on pakko tutustua Journal of Visualized Experiments-sivustoon. Sivusto on vielä varhaisessa vaiheessa, mutta ainakin tähän astinen näyttää hyvältä. Varaa aikaa!

Toissa päivänä kirjoitin (lue) Reuterssin uutisesta, jonka mukaan Raamattua yritetään saada Hong Kongissa siveettömien kirjojen listalle. Tänään Reuters uutisoi asiasta uudestaan kertoen, että siveettömien julkaisujen listaa ylläpivä taho on kieltäytynyt lisäämästä Raamattua listalle. Raamattu ei täytä viranomaisten mielestä niitä vaatimuksia, jotka moraalittomilta julkaisuilta Hong Kongissa odotetaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s