Historiikki

Viime viikolla minulle tuli puhelu entisen kouluni, Haapamäen Yhteiskoulun satavuotishistoriikin kirjoittajalta/toimittajalta (en ole ihan varma, kumpi hänen tittelinsä on). Hän pyysi minulta muistelmaa Yhteiskoululla luennoidusta kemian approbaturista ja minä vain muutaman sekunnin harkinnan jälkeen siihen suostuin. Nyt on oma korteni miltei kokonaan historiikkikekoon kannettu, sillä sain tänään kirjoitettua virkamiesruotsin tenttiä odotellessani muistelman raaka vedoksen kirjoitetuksi. Tietysti siinä on vielä jonkin verran editoimista ja oikolukua, mutta suurin osuus on takana. Muistelmasta ei tullut pitkä, mutta kyllä se varmaan ihan riittävä historiikkiin on ellei sitten toimituskunta leikkaa siitä editoinnissa puolta pois. =)

Tapasin serkkuni Agorassa.

Jyväskylän Forumin alakerrassa, Vapaudenkadun puolella, on pieni kahvila, jonka nimeä en nyt varmaksi muista (ehkä Cafe Veco tai jotain sinne päin). Tässä kahvilassa on kuitenkin täydellinen latte! Se on voimakkaampi kuin esimerkiksi Elosen latte ja erittäin tasalaatuinen. Vaahto on myöskin juuri oikeanlaista. Tämä kahvila on ehdottomasti vierailemisen arvoinen, mikäli arvoisa lukijani joskus vierailee Suomen Ateenassa.

Gustav Paulig rakentaa Vuosaaren sataman yhteyteen uuden paahtimon. [Lue Pauligin tiedote] Kesäkuussa 2009 valmistuvaksi suunnitellun paahtimon pitäisi tuottaa kahvia yli 100 miljoonaa pakettia sekä kotimaan että ulkomaiden markkinoille. Kerrassaan erinomainen uutinen! Joskohan tämän uudistuksen jälkeen saisi entistä useammasta kaupasta kielen mukanaan vievää Pauligin tummapaahtoista Presidenttiä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s