Miksi aivot degeneroituvat juhannuksena?

Miksi niin usein on niin, että ihmislajin suomalaisedustajien aivot sanovat työsopimuksensa irti juhannusaattona ja degeneraatio paljastaa ihmiselon järjettömät puolet. Ei tarvitse kuin seurata mediaa, niin voi vakuuttua ihmislajin typeryydestä ja kelvottomuudesta maailman korkeimman vallan kahvassa keikkuvaksi lajiksi. Onneksi näin ei ole. Kun jonakin päivänä Maan ulkopuolisen älyn virallinen delegaatio saapuu Helsinkiin, niin toivotaan ettei heidän valitsemansa päivä osu olemaan vappu taikka juhannus. Toisaalta olisi ehkä Universumin kannalta parempi elleivät extraterrestiaalisen älyn edustajat ottaisi lainkaan yhteyttä ihmisiin, sillä esimerkiksi Escherichia coli bakteerit voisivat olla huomattavasti tasokkaampia edustajia Universumin planeettain välisessä neuvostossa. Ihmiset vain onnistuisivat aiheuttamaan sisällissodan Universumiin ja monen lajin ennenaikaisen sukupuuton.

Olisiko aivojen juhannusdegeneraatiolle mahdollista tehdä jotain? Ehkä. Valtiopäivien tulisi säätää laki, jonka mukaan alkoholin myynti ja hallussapito olisi kiellettyä koko kesäkuun ajan. Samoin rajat tulisi sulkea ainakin ulkomailta Suomeen suuntautuvalta Suomen kansalaisten matkustamiselta. Niin ja niiltä ei suomalaisille, jotka jostain syystä haluavat tulla juhannukseksi Suomeen, pitäisi takavarikoida kaikki alkoholipitoinen rajalla tulivat he sitten Schengenin sisältä taikka ulkoa. Valitettavasti tällaisesta säädöksestä saadaan vain haaveilla. Degeneraatiosta on toki yksi hyöty. Osa niistä persoonista, jotka ovat alttiita degeneraatiolle poistuvat luontaisen poistuman kautta joka juhannus eivätkä siten ole aiheuttamassa ongelmia tulevaisuudessa.

Yksi kiero teko olisi korvata kaikissa alkoholijuomissa etanoli ionivaihdetulla vedellä juhannuksen alla :D Pitääkin ottaa yhteyttä sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälään sekä panimoiden johtajiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s