Sunnuntain summa summarum

Väsynyt jo aamusta. Kaksi päivää ihmisvilinässä olivat jo vaatineet veronsa ja se ärsyke tulva oli rasittanut minua jo enemmän kuin uskoinkaan. Minä en pidä ihmisvilinästä en ainakaan tällaisesta ruuhkaisesta ja tahmaisesta ympäristöstä, jossa joka ikinen hetki joku on kiinni kyljessä; rasittavaa.

Aamusella oli kosteaa ja lämmintä, joten takki päällä tulin asunnoltani keskustaan ja yllätys yllätys reppuselkäisenä sain koko selkäni aivan läpi märäksi (koskahan ne keksivät repun, jonka selkäosassa on ilmastointi). Todella inhottava aloitus päivälle, eikä paidan selkäni kuivunut kunnolla koko päivänä. Jossain vaiheessa aamua etsiessäni kaupungista kahvia, olin onnistunut kastelemaan kenkänikin joten se siitä ilosta. Kai tiedätte miltä märät nahkakengät haisevat? Jos ette, niin älkää kokeilko! Opitte sen kuitenkin joskus kantapäänkautta.

Tuntui, että tänään oli vähemmän ihmisiä liikkeellä kuin eilen, mutta siltikin liikaa. Silmissä pyörii vain ihmisiä ja ihmisiä ja ihmisiä. En tiedä kuinka monen varpaille tänään olen astunut. Ainakin kaksi kertaa huomasin astuneeni jonkun varpaille. Anteeksi! Miksi ihmiset pakkautuvat aina vääriin paikkoihin. Mikä ihmisiä kiehtoo portaissa? Miksi ihmiset tukkivat kulkuväylät? Miksi ihmiset seisoskelevat ja kuluttavat aikaa portaissa joissa toisten pitäisi liikkua? Onneksi luentosalit tarjosivat hetken verran lepoaikaa väen virratessa saliin ja salista pois. Sen verran näihin humanoidisiin esteisiin voi sentään luottaa etteivät he kävele yli salin penkeillä.

Olen saanut yliannostuksen ihmisiä. Tavallisesti nautin ihmisten tarkkailusta, mutta tänään Matkakeskuksessakaan en nauttinut siitä, vaan tunsin itseni ahdistuneeksi. Matkakeskuksen hyörinä tosin tuntui paljon vähemmän ahdistavalta kuin tuo ruuhka pääkampuksella. Nousin sentään oikeaan linja-autoon ja päädyin kotia. Tänä iltana taidan nukkua paljon ja pitkään, jos vain pystyn.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s