Zombi olo

Ne eiliset zombie-hullut panelistit ilmeisesti ovat tartuttaneet zombiuden, sillä se on ainakin hyvin kuuvaa termi tällä hetkellä. Ja ei. Minä en todellakaan ole käyttänyt alkoholia tai mitään muutakaan sellaista. Liikaa ärsykkeitä kai. Toivottavasti tämä menee ohi ensiyönä. Toinen zombie-päivä ei tunnu kiinnostavalta. Nyt nukkumaan.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Zombi olo

 1. anteeksi – en *muista* uutta mailiosoitettani, juuri vaihdoin ,enkä ole kotona vielä

  mutta pakko oli blogata -ihastuttavan hieno analyysi tapahtumassa, jossa koin juuri samaa kuin sinäkin!

  Onnistuin myös kiertämään näyttelyt mutta sinä näyttäisit missanneen sen kaikkein hienoimman: matkalla taidemuseolta keski-suomen museolle huomasin katveessa puutalon, galleria Beckerin, jossa oli Judith Cluten ja Timo sälekiven näyttely, finnconiin liittyen.

  Varsinkin jälkimmäisen työt pistivät polveni veteliksi.

  Kaikkein harmillisinta tässä on, että ellen olisi pysähtynyt juomaan vettä juuri tuolla kohtaa, en varmaan olisi huomannut koko galleriaa. Toisekseen, jälkeenpäin huomasin, että Jyväskylän kesän esitteeseen tuo oli kartassa laitettu Galleria Harmoniaan – ihan toiselle puolelle kaupunkia.

  Itselleni näyttely oli pilkahdus ilmaa tungoksen keskellä ja oikeastaan perjantain hienoin kokemus.

 2. Hienoa, että blogiani lukee joku muukin viikonloppuna Kampuksen tienoolla käynyt. Galleria Beckerissä ollut näyttely tosiaankin jäi väliin, kun en huomannut koko näyttelyn olemassaoloa ennenkö liian myöhään, jotta sitä olisin voinut laittaa ohjelmaani. Harmillista.

 3. Linkitin viestisi omaan blogiini ja välitän terveisiä myös koko conitealle. Blogissasi on oikein analyyttisesti raportoitu ohjelmaa, joten kiitokset ja kritiikki siis välitetään eteenpäin. Kiitokset!

 4. On se netti vain ihmeellinen paikka =)

  Todella hienoa, että palaute menee perille näinkin vaikkei ole itse vielä kerinnyt mitään palauteajatusta luomaankaan. Hienoa! Kiitoksia! Jossain vaiheessa minulta tulee vielä loppusummaus tähän aiheeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s