Ajatus Uudesta Suomesta

Kari Haakanan blogissaan kirjoittaa otsikolla ” Usari: Suursiivous lastenkamarissa?”. Itse aihetta en ala kommentoimaan tässä muuta kuin toteamalla kaksi asiaa: 1:ksi kyllähän Internettiin vielä toistaiseksi nettilehtiä mahtuu ja 2:ksi Uusi Suomi ei tule luomaan yhtään sen paremmin nettiin järjestystä kuin vaikkapa tämä minun bloginikaan.

Haakanan blogissa on linkki Uuden Suomen sivuille, joilla ei vielä tässä vaiheessa ole mitään sisältöä logon, aloitusajankohdan maininnan ja yhteystietojen lisäksi. Logo onkin se mihin minun silmäni ja aivoni kiinnittyivät. Henkilöistä Uuden Suomen takana ja heidän ajatuksistaan minä en tiedä mitään, mutta logosta minulle tulee jotenkin väistämättä mieleen nationaalisuus ehkä hyvinkin pitkälle vietynä. Logo on jossain määrin uhkaava sekä väritykseltään että symboliikaltaan. Historiallinen Uusi Suomihan oli oikeiston äänenkannattaja. Nähtäväksi jää kuinka nationalistisuus näkyy tässä verkkolehdessä ja kuinka kauan tämä verkkolehti yleensäkään pysyy pystyssä. Ilmaisille verkkolehdille on kyllä luultavimmin lukijoita, jos vain uutisointi ei heittäydy liian radikaaliksi, mutta todellinen kysymys onkin sitten maksajien määrä.

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Ajatus Uudesta Suomesta

  1. Mielestäni ”internet” on oikeistolaisempi kuin media keskimäärin jotenka uskon että tilausta riittää lehdelle joka ei ole punavihreä ja vielä uskoakseni maksavia asiakkaita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s