Kiviä, vaan ei taivaalta?

Norjalaisen Aftenpostenin mukaan arkeologit ovat löytäneet arviolta tuhat vuotta vanhan riimukiven kappaleen Länsi-Norjasta, Hauskjeen kirkon lattian alta. Kivi on todennäköisimmin kappale muistomerkistä, mutta toisaalta paikka viittaisi myös hautakiven mahdollisuuteen.

Toisenlainen kivinen arvoitus löytyy Pohjois-Englannista, josta on Reuterssin tietojen mukaan löydetty useita Pääsiäissaarten veistoksien kivisiä miniatyyrejä. Kiviveistoksia on löytynyt viime viikkojen kuluessa useista kylistä talojen ja postitoimistojen portailta, joille ne ovat ilmestyneet yönsydännä kenenkään näkemättä. Tai ainakin melkein kenenkään näkemättä. Turvakamera oli kerran onnistunut nappaamaan kuvan patsaan tuoneesta henkilöstä, mutta kuva ei ollut riittävän selkeä tunnistamiseksi. Jokainen kahdestakymmenestä miniatyyristä on sisältänyt myös arvoituksellisen viestin sisältämän lapun.

Twinkle twinkle like a star, does love blaze less from afar?

Kyeessä saattaisi olla jonkinlainen julkisuustemppu. Vaikkapa jonkinlaisen uuden TV-sarjan ennakkomainontaa. Eihän sitä koskaan voi tietää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s