Joulukalentereita

Helsingin Sanomien Uutispöytälaatikko-blogissa on ajankohtaisiin asioihin perustuva sitaatti-joulukalenteri. Ihan mielenkiintoinen ajatus. Tosin esimerkiksi tämän päivän sitaatti nyt ei tainnut olla mitenkään hauska taikka jouluinen, mutta olkoot, pääasia että yrittävät edes jotenkin.

Irc-Galleriakin muistaa jäseniään joulukalenterilla (pitää olla kirjautunut). Tämä joulukalenteri on ehkä hieman outo. Miksei menneiden päivien luukkuja voi avata? Facebookissakin näyttää olevan ainakin kolme erilaista joulukalenteri applicationia, mutta ainakin tässä minun valitsemassani on se sama ongelma kuin tuossa irc-gallerian joulukalenterissa eli sitä luukkua ei voi avata enää myöhemmin.

Netistä monia muitakin joulukalentereita sekä suomeksi että muilla kielillä enkä niitä sen paremmin jaksa tässä esitellä, mutta etsikää toki itse.

Husiksen joulukalenterista (sellainen paperinen, aito) taisinkin mainita jo aiemmin, että sen kuva-aihe on varsin sekava ja häiritsevä. Ei yhtään klassisen kaunis, mutta onhan siinä joulua ja toimintaa ehkä liiankin kanssa. Keskisuomalaisen joulukalenteri (sekin paperinen) on paljon rauhallisempi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s