Ensiapukokouksen bakteereja ja Hakusanoja

YLEn uutiset kertovat parista mielenkiintoisesta uutisesta.

Tampere-talon ensiapukokouksessa olleita kehotetaan lääkäriin. Voiko mitään ironisempaa olla? Shigella sp. bakteeri todella osasi valita paikan levitä.

Googlen suosituimmat suomenkieliset hakusanat listattu. Eikä vain listattu, vaan katsottu myös mistä päin maata nämä haut on tehty. Tosin vähän epäilen noiden paikkakuntatietojen paikkansapitävyyttä, koska epäilisin niiden olevan toteutettu whois-kyselyin ja sillä saatavat tiedot eivät aina pidä paikkaansa; esimerkiksi whois-kyselyn perusteella minun pitäisi olla nyt Hyvinkäällä, mutta oikeasti olen Jyväskylässä. Yliopiston verkon sijaintipaikaksi on jostain syystä merkitty Hyvinkää. Google siis säilyttää tietoja tehdyistä hauista sen puolitoista vuotta, mutta jos ette halua teidän tietojanne Googlen tietokantoihin, niin käyttäkää http://scroogle.org/ -palvelua ja unohtaa gmail.

2 vastausta artikkeliin “Ensiapukokouksen bakteereja ja Hakusanoja

  1. Kiitosta vaan, sinulle ajattelija, tuosta scrooglesta :) Olipa uusi asia, vaikka urakalla netissä pyörinkin. Minä kun on käytössä ixquick
    Whois kyllä toi yllättävänkin lähelle, 35km:n päähän onnistui. Aika hyvä!

    Kyllä se naurattaa tuo bakteerin fiksuus iskeä oikeaan paikkaan. Julkisuusarvo on paljon suurempi kuin mitä muualla olisi ollut. Kaikkea sitä sattuu.

  2. Ja pihlan kommentti pääsee tänne vasta nyt, sillä oli jostain syystä tarttunut Akismet-ansaan. Pitänee tarkastella sitä ansaa hieman useammin, ettei jotain arvokasta katoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s