Paljon tapahtuu kaikkea pientä

Seksuaalisesta häirinnästä on huolestuttu jo Jyväskylässäkin. Kortepohjan Ylioppilaskylän hissien oviin on ilmestynyt virallisen näköisiä paperilappuja, joissa kerrotaan, että tämä hissi on vain naisille/miehille. Asukastoimikunta ei tiedä tästä huolestumisesta mitään eikä jaa huolestujan huolta. Asiasta kertoo sanomalehti Keskisuomalainen.

Älypuhelimet ovat tällä hetkellä varsin kalliita eikä niitä käytetä niin paljoa kuin yritykset toivoisivat. Tilannetta korjaamaan onkin perustettu Mobile ULC2 alianssi, jonka tarkoituksena on kehittää älypuhelimia, jotka ovat riittävän halpoja, jopa kehitysmaa käyttöön. Tästä seuraakin kysymys, että ovatko älypuhelimet välttämättä tarpeellisia siellä (ja missään muuallakaan) vai onko kyse vain markkinavoimien luomasta tarpeesta. Älypuhelimien hinta on vain yksi ongelma, toinen ongelma tulee niiden käytettävyydestä ja virusturvassa. Tavalliset puhelimetkin ovat monen mielestä hankalia ja niissä ei sentään tarvitse välittää viruksista. Asiata kertoi Tietokone.fi

Ala-Saksin parlamentin jäsen Christel Wegner (Saksan Kommunistinen puolue) vaatii Stasi (wikipedia: stasi) organisaation palauttamista, jotta maata voitaisiin suojella taantumuksellisilta voimilta.  Asiasta kertoo Iltalehti.

Karvisella (www.garfield.com) on ilmeisesti todellisessa maailmassakin vastineita. DailyMail kertoo kissasta, joka jäi kiinni ovessa olevaan kulkuaukkoonsa lihottuaan. Eläinlääkäri pisti kissan dieetille. Mitäkähän omistajan päässä on oikein mahtanut liikkua, kun on päästänyt kissansa noin huonoon kuntoon. Kuinkahan yleistä lemmikkien liikalihavuus oikeastaan on, sillä en ole huomannut siitä kovin paljoa keskustelua?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s