Ohhoh ja herranjestas

Onpas minun blogistani tullutkin suosittu kirjoitettuani Ulla Karttusen teoksen takavarikosta otsikolla Lapsipornokritiikki taiteessa (16.2.2008). Tilastojen mukaan minulla oli 18.2.2008 yhteensä 1 067 katselua, mikä on todellinen ennätys. Edellinen ennätykseni taisi olla reilut 300 katselua vuorokaudessa.

Mainokset

3 vastausta artikkeliin “Ohhoh ja herranjestas

  1. Taisit tarttua polttavaan aiheeseen… Sama havainto on, että kun tarttuu ”hetkessä” olevaan aiheeseen, kävijämäärä singahtaa uusiin ulottuvuuksiin. Se onkin eri asia, mikä kellekin on se aihe, joka on ”hetkessä”.

  2. Niinpä. Omasta mielestäni minä kommentoin aina Universumin tärkeimpiä asioita ja muut ovat väärässä pitäessään muita asioita tärkeämpinä :D

  3. No minäkin tulin wordpressin dashboardin kautta.

    Eikä välttämättä tarvitse olla kovinkaan kummoinen aihe joka saattaa nostaa kävijämääriä, joskus jokin linkki saattaa kasvattaa kävijämääriä taivaisiin. Esim. jossain keskusteluryhmässä oli linkki kirjoitukseeni jossa valitin siitä että kirjailijat aina jaksavat inistä siitä että kirjallisuus on ”kriisissä” ja yht’äkkisesti kävijämäärä oli kasvanut normaalista 150-300/vrk pitkälti yli tuhannen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s