Jälleen yksi kopiosuojausmurrettu

Tavallaan huvittavaa seurata tätä jatkuvaa kilpajuoksua. Tietyt tahot kuluttavat paljon rahaa tehdäkseen yhä parempia suojauksia korkeahintaisten tuotteidensa ja siten oman pääomansa suojaksi, mutta samaan aikaan muut tahot yhtä kuumeisesti koittavat keksiä kuinka tällaiset suojaukset puretaan. Mitenkähän tässä oikeastaan on? Kuluuko uusien kopiosuojausten kehittämiseen enemmän rahaa kuin ne suojaavat?

Digitoday kertoo, että SlySoftin AnyDVD HD pystyy kopioimaan Blue-ray levyjä BD+:sta riippumatta. Tuli tässä mieleeni tutustuessani noihin SlySoftin kotisivuihin, että hehän markkinoivat myös Suomeen ja eikös Suomessa laki kiellä kopiosuojauksen eston purkamisen. Vai olikos siinä joku porsaanreikä tässä kohtaa? Jos on, niin ko. laki on entistäkin epäjohdonmukaisempi. AnyDVD HD:n esittelyssä lukee selkeällä suomella:

AnyDVD HD:ssa on sama toiminnallisuus kuin AnyDVD:ssä, mutta mukana tulee täysi tuki HD-DVD:lle (High Definition DVD) ja Blu-Ray:lle, sisältäen salauksen poiston HD-DVD & Blu-Ray elokuvalevyiltä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s