MS Mese ja Youtube

Tietokone.fi kertoo (10.5.2008 klo 15:16), että Microsoftin Live Messenger sensuroisi Youtube-linkit, mutta testatessani asiaa tällä hetkellä (11.5.2008 klo 11:07) näyttävät Youtuben linkit menevän ihan kiltisti vastaanottajalle. Lieneeköhän tässä ollut kyseessä lyhyt aikainen kokeilu, joka on päättynyt asiakkaiden vastuksen takia vaiko vain tekninen häiriö? Yksi mahdollisuus on toki, ettei tuo sensuuri oli toiminnassa Mesen 8.5 versiossa, sillä ainakin Tietokone.fi:n toimittaja Tero Lehto näyttäisi versiota 8.1.

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “MS Mese ja Youtube

  1. Tero Lehto yllämainitun uutisen kommentissa:
    ”Tätä kirjoittaessa Youtube-linkit menevät taas Live Messengerissä läpi. Vika korjattiin nopeasti, kuten osasin etukäteen arvata.

    Toisaalta osasin myös ennustaa, että tällainen otsikko kiinnostaa ja tuo lukijoita, joten ei sitä voinut jättää tekemättäkään. Pelkästään Ampparit-klikkauksia tuli saitillemme yli 1600. ”

    Jaaha. Kyseessä olikin siis lähinnä Tietokone.fi:n mainostempaus. Paljonkohan tällainen uutisointi tuottaa hyvää mainetta lehdelle. Noh, hyvä kuitenkin, että on kirjoittanut juttun keskustelupalstalle nyt mistä oikeasti jutussa oli kyse. Siis, että kyse oli toimintahäiriöstä, josta Tietokone.fi teki lööppimäisen jutun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s