Alvar Aallon suunnitelmien keskellä; 11:00

Itse Seminaarin kampuksella on osa joka tunnetaan nimellä Aallon kampus ja sen reunassa Mattilanniemen puoleisella sivulla on Aallon piirusten mukaisesti rakennettu Aalto-museo, joka esittelee niin Alvar Aallon muotoilua kuin arkkitehtuuriakin. Museo on oikeastaan aika mielenkiintoinen paikka, vaikka tämä on kyllä sellainen museo, että tavoistani poiketen olisi ehkä sittenkin kannattanut käydä opastetulla kierroksella. Olisi toisaalta myös ollut kiva kierrellessä keskustella erilaisista muotoiluista ja yksityiskohdista, mutta varsin antoisaa näin yksinkin kierrettynä.

Alvar Aallon tuotteiden lisäksi museossa oli nähtävillä tänään myös Samuli Naamangan muotoilun ja kehittelyn tuloksia. Niiden kommentoinnista kuitenkin pidättäydyn, jotten aiheuttaisi turhaa pahennusta, sillä minä en oikeastaan ymmärtänyt niiden taiteellisuutta, näin suoraan sanottuna. Pakko tosin pohtia, että mikä idea on tehdä biohajoavasta materiaalista huonekaluja? Siis puuta biohajoavammasta.

Alvar Aallon museoonkin liittyi samanlainen pääsymaksuinsidentti kuin Keski-Suomen museoonkin. Tapaus, josta voit lukea tästä enemmän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s