Uudistuksia kesälomalla

Niin kuin uskolliset lukijani ovat saaneet huomata, vietän edelleenkin kesälomaa Suomen Todellisessa Pääkaupungissa (dvs. Keuruulla) enkä ole juurikaan jaksanut paneutua bloggaamiseen. Antakaa anteeksi, lupaan jatkaa taas elokuun lopulla säännöllistä bloggaamista.

Blogissani on tapahtunut yksi oleellinen uudistus, mikä on löydettävissä tuolta vasemman sivupalkin alalaidasta. Uuden uutukainen lisäys on ”Jaetut uutisotsikot”-osasto, jolle lisään otsikoita RSS-syötteenä Google Readeristani. Tämä osio ei sisälly blogin normaaliin syötteeseen, mutta voit tilata sen uutistenlukijaasi käyttäen osoitetteena Googlen jaettujen otsikoiden osoitetta (klikkaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse ”Kopioi linkin osoite” tms).

Facebookissakin on tapahtunut muutoksia ja minun on aika vaikea sopeutua niihin, mutta eiköhän se siitä. Tähän asti olen tavallaan laiminlyönyt koko Facebookia, mutta ehkä sitäkin pitäisi alkaa päivittämään. Olen nyt saanut vihdoin lisättyä tämän blogin merkinnät facebook-profiiliini ja ne päivittyvät automaattisesti.

Mainokset

5 vastausta artikkeliin “Uudistuksia kesälomalla

 1. Google Readerin kansioista saa todellakin monipuolisia RSS-syötteitä jaettavaksi. Itse jaan viittä syötettä erikielisistä seuraamistani blogeista ja sen lisäksi vielä eri syötteenä omia postituksiani kaikissa blogeissani. Vinkeä työkalu, jolle asettaa rajat vain käyttäjän mieilikuvitus! :-)

 2. Larko sanoi: ”Vinkeä työkalu, jolle asettaa rajat vain käyttäjän mieilikuvitus! :-)”

  Aivan totta. Tämän käyttäjän mielikuvitus on vielä vahvasti kesälomalla, ehkä jotain kategorisoidumpaa syksyllä =)

 3. Kun noihin uudistuksiin olet perehtynyt (hmm… vai luulenko vain?), kerrohan, saapikos tähän wordpressiin liitettyä Jaikun tai twitterin helposti. Mun tekniikantaidot ovat tunnetusti minimaaliset…

 4. En ole käyttänyt sen paremmin Jaikua kuin twitteriäkään, mutta nähtävästi ainakin twitteristä saa RSS-syötteen ulos ja tämän RSS-syötteen voi laittaa wordpressin RSS-widgettiin. Ohjeet siihen kuinka tämä tapahtuu löytyvät osoitteesta http://faq.wordpress.com/2007/09/12/can-i-have-a-twitter-badge/

  Mikäli Jaikusta saa RSS-syötteen, niin noudata tuota ohjetta soveltaen.
  Twitterisi/Jaikusi sisältö tulee sitten näkyviin periaatteessa samalla tavalla kuin minun ”Jaetut otsikot”-osasto tuossa vasemmalla.

 5. Kiitän ja kumarran :) Katotaan nyt, toteutuuko asia vai testaanko vaan. Neuvosi kuitenkin laitoin ylös.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s