ThingLink löytöjä pitkästä aikaa

En ole pitkään aikaan selaillut ThingLink.org sivustoa, mutta tänään sain aikaiseksi seikkailtua siellä. Joudun surukseni toteamaan, ettei viimeksi lisättyjä (Recenty Added) kohteita voi selailla. En oikein ymmärrä miksi selailu on rajoitettu vain pidetyimpiin (Thing people like) ja halutuimpiin (Things people want) kohteisiin. Tietystihän sitä voisi tagien avulla surffailla, mutta silloin jää paljon näkemättä sellaista, jonka olemassaolosta ei ollut tietoinen. Mutta nyt siis löytöihin.

Jotkut ehkä muistanevat minun viehtymykseni William Morrisin ja hänen firmansa tapetteihin. ThingLinkistä löytyy nyt myös firman tekemiä gobeliineja ja lasimaalauksia sekä tekstiilejä. ThingLink William Morris kokoelma löytyy tästä linkistä.

Mokume-sormukset ovat kauniita. Niitä olen esitellyt aiemmissakin ThingLink poiminnoissani ja olen melko varma, että ne ovat olleet tältä samalta suunnittelijalta kuin tämänkin kertainen sormus. Siispä. Hopea-Palladium mokume sormus ja toinen niin ikään hopea-palladium mokume sormus kullalla silattuna.

USB-tikut ovat yleensä tylsiä muovi/aluumini palasia, mutta vaihteeksi jotain muutakin: Wooden USB memory stick.

Rannekellot ovat käteviä ja niistä voidaan tehdä myös hyvin korumaisia. Minulle on kyllä täysin uusi asia, että koruista tehdään kellomaisia. Tässä esimerkki.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s