EVR "puolustaa" jälleen eläimiä

Taas kerran on Eläinten VapautusRintama [wikipedia]-nimellä tunnettu taho tehnyt iskun. Tällä kertaa kanalaan Närpiössä. Asiasta kertoo sanomalehti Keskisuomalainen nettisivuillaan. Mitenkähän paljon turhaa kärsimystä aiheutui tällä kertaa kanoille niiden jäädessä ilman ruokaa ja ilmastointia? Nähtävästi useampi tuhat kanaa on jo kuollut EVR:n iskun seurauksena. Mutta eihän se tietenkään hetkauta iskun tekijöitä, sillä ei EVR ole ennenkään välittänyt tekojensa seurauksista. Turkistarhaiskujen yhteydessä on luontoon päästetty joukoittain sinne kuulumattomia ja siellä selviämättömiä tarhattuja eläimiä, jotka ovat kuolleet hitaasti nälkään, tauteihin, kylmään tai päätyneet petojen ruoaksi. Poikkeuksena mainittakoon minkki, joka on varsin hyvin sopeutunut suomalaiseen luontoon, jonne se ei ole koskaan luonnostaan kuulunut.

Jälleen kerran saamme nähdä kuinka hyvän asian varjolla tehdään paljon turhaa silmitöntä väkivaltaa, joka oikeasti ei hyödytä ketään ja kaikista vähiten siitä hyötyvät ne eläimet.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “EVR "puolustaa" jälleen eläimiä

 1. Olisihan ne kanat kuolleet muutenkin. Kanoja kuolee turhaan joka ikinen päivä tonnikaupalla ilman EVR:kin. Entäpä minkit sitten? Jos ne ei kerran kuulu Suomen luontoon, niin miksi niitä alunperinkään on tänne tuotu?

 2. Arvoisa anonyymi kommentoija juuri osoittaa erittäin suurta kunnioituksen puutetta elämää kohtaan. On totta että kanat kuolevat lopulta (niinhän me kaikki), mutta kyse onkin siitä, että ne eivät olisi NYT kuolleet ja eivät tuolla tavalla. Tällä logiikalla sopisi kysyä, että eikös sitä voisi jokaisen vastaantulevan ihmisen tappaa, kun ne kerta kuitenkin kuolee.

  Niin ja siitä minkistä. Sitä ei TUOTU Suomen LUONTOON.

 3. Kyllä olen samaa mieltä Herra Korvenpään kanssa.

  Itse olen sitä mieltä että eläin ei ole ihmisen veroinen eikä sitä pidä yrittääkään nostaa ihmisen tasolle.
  Jos eläintä kohdellaan hyvin niin että, se saa ruokaa ja suojan/lämpöä se ei kärsi millään muotoa ellei sitä pahoinpidellä kuten ko. iskussa EVR, eläimille teki. Jos pitää paikkansa että, tukehtumiskuolema on yksi pahimmista kuolemista, niin tämä isku olisi ollut SUUNNATON terroristiteko jos kohteena olisi ollut ihmisiä. Onneksi ”armo” lankeaa tässä tapauksessa myös EVR.lle koska eläin ei ole edelleenkään ihmisen tasolle eikä sinne kuulu. Kuitenkin koko teko halveksuu elämää. Sillä vain haluttiin harmia maanviljelijälle.

  Minkki taas on tuotantoeläin suomessa. Uskallan sanoa näin koska ei ”tuotanto” ELÄIN kärsi jos saa edellä mainitsemani asiat. Saapa vielä hyvän kohtelunkin kun ei elämänsä lopussa joudu kidutettavaksi niinkuin nämä kanat.

  Eläimiä saa kasvattaa jos niitä ei kiduta. Eläimen saa lopettaa tarkoitusta varten JOS SITÄ EI KIDUTA. Jos eläimen elämä on niin halpa että, sillä pyritään tuottamaan vahinkoa ihmiselle niin aika huonolla pohjalla ollaan mielestäni.
  Kommentti tähän voisi kuulua: ”no mitä on sen minkin tänne tuonut”. Voisi taas ihmisissä vertauksena sanoa että saahan kenet vain tappaa koska abortinkin saa tehdä. Suunnattoman huonoja ”yhtäläisyysviivoja” EVR ja ko. ajattelijat vetelevät mielestäni.

 4. uskon ettei YKSIKÄÄN näistä kanoista ollut onnellinen eikä tyytyväinen elämääänsä. (vaikken kyseistä iskua hyväksykkään juuri näiden kanojen kuoleman vuoksi ja iskun vastuuttomuuden takia).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s