Ja juuri kun … Murrr

Ja juuri kun pääsin kehumasta (linkki) Ricoh-monitoimilaitteiden toimivuutta Jyväskylän yliopistolla, niin tietenkin niiden piti alkaa kranttuilemaan minulle. Minun piti tulostaa tänään muutama sivu, mutta eivätpä ne ensimmäisellä yrittämällä tulostuneet, kun päätteeltä tulostamisesta huolimatta niitä ei löytynytkään tulostuspalvelimelta kirjauduttuani Ricohiin. Ei muuta kuin uusi yritys ja kas, nyt se edellinenkin versio löytyi palvelimelta. Aamukankeutta puoliltapäivin?

Olen tällä hetkellä Agorassa ja koska minulla on jonkin verran luppoaikaa, olen palloillut vähän siellä ja täällä. Kaikkihan tietävät, että Agoran huoneiden numerointi ei ole aivan niin loogista kuin voisi kuvitella, mutta onneksi olen siihen jo tottunut. Tänään pisti silmääni, että virastomestarin kopin ovessa lukee ”office champion”, mikä on kyllä varmasti paikkansa pitävä titteli monialaisille virkamiehillemme, joita ilman emme tulisi toimeen.

Alkuillan luentona on ”IT Kaikkialla – Suunnitus ja urheilu” (linkki). Illan teemana on siis ubiikkiurheilu Antti Ekonojan johdatuksella. Aamupäivällä teemaan olisi voinut jo virittäytyä seuraamalla netistä Eduskunnan ubiikkiseminaaria livenä (puheenvuorojen diat kansanedustaja Kasvin sivuilla). En jaksanut seurata kovinkaan pitkään. Luentoon liittyvä kurssi suoritetaan kirjoittamalla luennoista oppimispäiväkirja joka tulee palauttaa html/xhtml muodossa s.e. Wordista tallennettu html-tiedosto kelpaa. Lieköhän kurssin opettaja kyllästynyt taistelemaan erikoisten ja erilaisten tiedostotyyppien kanssa, kun vaatii selaimella avattavan. Itse aion luonnillisesti kirjoittaa sen xhtml:n käsin ja tässä tapauksessa taidan sisällyttää css-tyylimäärittelyt samaan tiedostoon – itsekunnioitukseni ei anna periksi tallentaa wordilla html-muotoon.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s