Keski-Suomessa kaikki hyvin

”Kello on kaksi ja valtakunnassa kaikki hyvin!”

Mielipidepalstat ja ajankohtaisten asioiden keskustelupalstat ovat varsin hyviä todellisuuden kuvastajia. Mitä enemmän niistä löytyy kaikkiin huipputärkeisiin ja merkittäviin asioihin liittyvää valitusta, sitä paremmalla tolalla maailma on. Koska tunnettu tosiasiahan on, että suurin osa suomalaisista ei osaa valittaa rakentavasti aiheellisista seikoista.

Nostoja KSML:sen Lyhyet -palstalta

Kardiini vedetään alas klo l6 ja sama ylös aamulla klo 8. On siinä elämän tehtävä. Menisit edes kinkkubingoon. SIVUSTA SEURATTU. 24.11.2009.

Sivusta seuranneella (24.11.) taitaa olla aika yksitoikkoista, jos joka päivä tähyää milloin verhoja nostetaan ja lasketaan. HUPI. 29.11.2009.

Sinä, joka seuraat naapurin verhojen laskemista ja nostamista, hanki oma elämä. Mene vaikka bingoon. HOH HOIJAA. 29.11.2009.

Naapurin ikkunaverhojen liikkeiden systemaattisen seuraaminen ja raportointi ovat toki jokaisen suomalaisen velvollisuus ihan häpeärangaistuksien uhallakin. Kello 16 on melkoisen varhainen aika sulkea kardiinit, ellei sitten kyse ole jostakin toimistosta tjsp. Tosin ehkä verhojen takana tapahtuu illan aikana sellaisia asioita, joista ei naapuruston uteliaiden haluta saavan vihiä.

[picapp align=”left” wrap=”true” link=”term=christmas+lights&iid=5255684″ src=”d/a/3/8/a_bundle_of_b552.jpg?adImageId=7909970&imageId=5255684″ width=”234″ height=”234″ /]

Laitoin moniväriset talvikoristevaloni tulille. Palavat myös jouluna. Ne ovat minun. Jos katselet niitä, pudota vitonen postilaatikkoon. VALOA PIMEYTEEN. 27.11.2009.

Keljonkankaalla patiolla kaunis valokori. Näkyy hienosti tielle. Kiitos omistajalle. IHASTUNUT.  28.11.2009.

Vaihdan pihalla olevat hehkulamput värillisiksi energiansäästölampuiksi. Itkekää, jos ette tykkää. Pihalla on tolppia. OMAKOTITALON ASUKKI. 29.11.2009.

Syksyn ja joulun seudun valaiseminen koristevaloilla jakaa kansaa aika hyvin. Pimeän ajan koristamisessa valoilla ei tietenkään nähdä mitään hyvää, vaan ollaan heti valittamassa joko valojen värityksestä tai asettelusta. Kummallista tässä onkin, että kaikki jouluvalot pitäisi laittaa juuri sen yhden ja ainoan satunnaisen ohikulkijan mieltä hivelevään muotoon ja värisävyyn. Yhden kohdalla tämä vielä teoriassa onnistuisikin, mutta entäs kun niitä juuri kaikista tärkeimpä auktoriteetteja onkin yli 5 miljoonaa tässä maassa. Mitä vikaa muuten on sinisissä jouluvaloissa? Yhdessä Lyhyet-palstan jutussa (en löytänyt, luultavasti ennen 24. päivää) kritisoitiin niitä ja sanottiin niiden tuovan mieleen poliisit – lieköhän kriitikolla ollut liian paljon epämielyttäviä kokemuksia poliiseista.

Sinä joka käyt lenkillä varatun kanssa, jospa lopetat! TIETOINEN. 29.11.2009.

Kaikkea minun silmäni näkevätkään! Ajattelin ensin, että tässä täytyy olla kyse siistitystä kiertoilmauksesta, mutta silloinhan liikunta olisi lainausmerkeissä, joten kyllä kai se on uskottava.Eräällä taitaa olla varsin tiukka moraali, kun liikuntaakaan ei saisi harrastaa varattujen kanssa. Mitenkähän kävisi jos Tietoiselle kerrottaisiin, että kuntosaleilla miehet ja naiset käyvät samoissa tiloissa yhtä aikaa ja että ainakin osa heistä on todennäköisesti varattuja. Entä tarkoittaako tämä Tietoinen huomautuksellaan, ettei varattujen pitäisi harrastaa lainkaan lenkkeilyä ihmisten seurassa? Vai olisiko tässä kyse siitä, että Tietoinen on liian laiska lenkkeilemään ja kurkkuaan myöten mustasukkainen kun kumppani on löytänyt jonkun muun lenkkeilyseuraksi?

Kuva: PicApp / Getty Images.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s