Facebook & RSS Graffiti

Tämän postauksen ensisijainen tarkoitus on testata Facebookissa toimivaa RSS Graffiti-sovellusta, jolla käyttäjä voi jakaa automaattisesti useita RSS-syötteitään. Alustavasti olen liittänyt RSS Graffitiin vain Reunahuomautuksen ja Googlen Readerin jaetut otsikot, mutta ehkä myöhemmin liitän myös muita syötteitä, mikäli tämä palvelee hyvin. Ainakin Suomen TietoToimisto (STT) käyttää tätä sovellusta Facebookissa STT Info-palvelussa, joten ainakin siinä mielessä tämä vaikuttaa lupaavalta.

Mainokset

4 vastausta artikkeliin “Facebook & RSS Graffiti

 1. Kiitos postauksesta ja vinkistä. Kokeilen nyt myös RSS Graffitia Facebookissa. Vaikuttaa aika hyvältä, vaikka alussa olikin vaikeuksia FB-oikeuksien kanssa ja päivitysväli on ennemminkin 30 min kuin jossain mainittu 10 min.

  1. The refresh interval in RSS Graffiti is configurable. You can set it in scheduling options. The default value is 30 minutes so no insane update rates apply to all feeds that don’t need them. If you want it to update faster then just set it to ”as soon as possible”. This will bring it down to roughly 5 minutes on average.

   Try it &
   Thanks for using RSS Graffiti!

   – Yannis

 2. Päivitysväli on kieltämättä kyllä aika pitkä. Aamulla näkyi olevan 32min ja nytkin ainakin 20min. Ei se päivitysväli taida kuitenkaan niin hirveä ongelma olla jollei julkaise paljon. Facebookissa on sisäänrakennettukin työkalu yhden RSS:n ja Google Reader-jakojen tuomiseen, mutta ne tuntuivat ainakin itselläni toimivan vielä huonommin jostain kumman syystä. Rajoittaakohan Facebookki näitä ulkoa automaattisesti tulevien päivitysten määrää kapasiteettisyistä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s