Näyttäytymiskahvila

Keljon kauppakeskuksen avauduttua keväällä on siellä aloittanut toimintansa pari uutta kahvilaa, joista ensimmäiseen eli Cafe Pinetoon kävin tänään tutustumassa. Toinen saa arvionsa vähän myöhemmin.

Cafe Pineto sijaitsee kauppakeskuksen käytävien risteyksessä CityMarkertin asiakaspalvelutiskin edessä. Nopeasti ja helposti saavutettavissa ja huomattavalla paikalla. Itse kahvila on aika irtonaisen ja paikkaan kuulumattoman näköinen, ehkä siksi ettei kauppakeskuksen rakentamisvaiheessa ole haluttu lyödä lukkoon risteyksen toimintoja. Erityistä kiitosta paikka saa muuta käytävää korkeammasta kirkkaan valkoisesta kaartuvasta katosta, jonka kautta kahvilaan tulee mukavasti luonnonvaloa, vaikka keskellä ostoskeskusta onkin.

Tilasin laktoosittoman cappuccinon (2,30€) ja se tarjoiltiin pöytään suklaakonvehdin ja sokeriputkilon kanssa. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Cappuccinon vaahto oli mukavan kiinteää, mutta kuvioimatonta – kuviointi ei minusta ole kovin oleellista, pieni pikantti lisä vain, jos on aikaa ja viitseliäisyyttä. Muutenkin cappuccino oli onnistunut, hyvä ja tasalaatuinen maistuvaisesta vaahdosta alkaen.

Käydessäni kahvilassa, hieman ennen puoltapäivää, oli vielä varsin rauhallista. Ihmisiä soljui tasaisenaan ohitse ja kahvilassakin oli muutama muu asiakas. Sijainnistaan johtuen tämä kahvila soveltuu lähinnä joko näyttäytymispaikaksi – jos joku nyt haluaa näyttäytyä kauppakeskusyleisölle – tai helppoon kahvinhimon tyydyttämiseen. Pitkälliseen ja syvälliseen keskusteluun tai intiimimpään kahvihetkeen tulevan puolison kanssa tämä kahvila ei todellakaan sovellu juuri avoimuutensa takia. Pikaiselta vilkaisulta kahvila-konditoria Caffitella olisi parempi näihin tarkoituksiin. Ajatuksiani Caffitellasta voitte lukea muutaman päivän kuluttua.

Yksi vastaus artikkeliiin “Näyttäytymiskahvila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s