Kahvilla Caffitellassa

Kahvila-Konditoria Caffitella on toinen mainitsemisen arvoinen kahvila Keljon kauppakeskuksessa (lue kommenttini Cafe Pinetosta). Caffitella sijaitsee lähellä Pinetoa apteekkia vastapäätä kauppakeskuksen keskimmäisen sisäänkäynnin vieressä. Ulkoasultaan kahvila on melko moderni ja sellaisena kohtuullisen viehättävä. Punainen, musta ja valkoinen toistuvat sisustuksessa useaan otteeseen ja luovat tyylikkään kokonaisuuden. Ainoa suurempi tyylirikko löytyy katsomalla kattoon, joka on täynnä talotekniikan putkia ja ristikoita eli kattoverhoilu puuttuu täysin.

Kokeeksi tilasin laktoosittoman laten (2,50€) ja lopputulos oli hyvä. Lattevaahto oli aika pehmeää eikä sitä ollut kuvioitu, mutta muuten latte oli varsin onnistunut, maukas ja tasalaatuinen. Latten teki AO:n harjoittelija, joten en tiedä millaisen latten varsinainen henkilökunta tekisi. Latte tarjoiltiin pöytään kera ruskeaa sokeria sisältävät kaadettavan sokerikon. Sokerikon käyttäminen on paljon parempi kuin paperiset annosputket.

Kahvilan taustamusiikkina toimi seinällä olevasta taulu-TV:ssä pyörivät musiikkivideot. Äänentoisto ei ollut kovin kovalla, joten kahvilassa olisi helposti pystynyt keskustelemaan pöytäseurueen kanssa, mikä minusta on aika oleellista. Periaatteessa äänentoisto olisi ehkä voinut olla hieman kovemmallakin, koska kahvilan toisella puolella istuvan parin keskustelu kantautui korviini turhankin selkeästi.

Ihan mukava paikka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s