Päivän sitaatti

“Tällä hetkellä aseiden totaalikiellon suunnittelu tarkoittaa käytännössä tunteiden kieltoa” – Anu Palosaari – Uusisuomi

Stereotypian mukaan suomalaiset, etenkin suomalaiset miehet, eivät ole kovin hyviä tuomaan tunteitaan julki rakentavasti. Toivottavasti me nyt emme vielä kuitenkaan ole ihan niin tuppisuita ja tunnevammaisia, että ainoan keinon purkaa pahaa oloa ja ilmaista tunteita muodostavat ampuma-aseet.

Olihan tämä vain vitsi, Anu? Vai pitääkö minun Tampereella käydessä alkaa pelkäämään, että Sinä tulet kadulla haulikon kanssa vastaan?

Lue alkuperäinen blogikirjoitus.

Mainokset

Yksi vastaus artikkeliiin “Päivän sitaatti

  1. En tule haulikolla Sinua vastaan. :)

    ”Tällä hetkellä aseiden totaalikiellon suunnittelu tarkoittaa käytännössä tunteiden kieltoa. Me olemme järkyttyneitä koulusurmista, ja Porvoon tapaisista tragedoista. Niin pitää ollakin. Mutta jäitä hattuun. Tunne on eri asia kuin reaalitodellisuus. Tänä päivänä täytyy kyetä tekemään päätöksiä, mitkä kantavat kauas tulevaisuuteen ja kaikkien yksilöiden sekä kokonaisen yhteiskunnan parhaaksi. Ettemme joku aamu herää, ja kauhistuneina huomaa, että taloltamme on pohja sortunut. Aseiden kiellolla se päivä on jo huomenna.” (ote blogistani) http://anupalosaari.blogit.uusisuomi.fi/2010/07/12/aselaki/

    Tunteiden kielto tarkoittaa siis, kuten blogissani selvitän, näistä tragedioista seuraavien inhimillisten tunteiden paikkaamista tosiasioiden kieltämisen kautta, ts. siis virheellisillä toimenpiteillä (totaalikielto) järkevien sijaan (mm. mielenterveysongelmiin paneutuminen, etc, mistä blogissani kirjoitan), mitkä siis johtavat yllä selitettyyn rakenteelliseen väkivaltaan yhteiskunnassamme.

    Toivottavasti olen ollut nyt riittävän selväsanainen :)

    Anu Palosaari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s