Hukkumisveikkaus: 14 kuollutta

 

Suomi juopuu juhannuksen viettoon ja keskikesään kuuluva hukkumishyökyaalto koettelee tänä viikonloppuna suomalaisia perinteiseen tapaan. Oma veikkaukseni on, että 23.6. – 28.6. aikana hukkuu tai hukkuneeksi paljastuu 14 ihmistä. Muilla tavoin varmaan kuolee viidestä kymmeneen ihmistä, mutta nehän eivät ole mitenkään juhannusmaisia kuolemia.

Pohjolan Sanomat tietää kertoa mielenkiintoisia tilastoja alkoholista Suomessa, mutta aika surullisia, noh te tiedätte kyllä miksi. Minusta on outoa, että Koskenkorvan hinta verrattuna ansioihin on pudonnut kuudennekseen 40 vuoden kuluessa. Se jos mikä on huolestuttavaa.

Millainen onkaan juhannuksen sää, on ollut varsin polttava kysymys viime päivinä, kuten joka vuonna. Iltasanomat ovat lanseeranneet sitä varten uuden termin ja sää on täten umpisurkea. Käännös suomenkieltä osaaville ja vain alkeellista iltasanomaa osaaville on suurin piirtein: sateista ja koleaa.

IMG_5970

Kaikesta huolimatta toivotan jokaisen lätäkön rantaan ja metsien sekä peltojen keskelle rauhallista ja kuivakkaa juhannusta ilman alkoholia tai jos on pakko niin sen kanssa (teette veikkauksestani vielä alimitoitetun).

PS. On ihan pakko katsoa miten Google kääntää ensimmäisen kappaleen tästä blogimerkinnästä. Translation (by Google Translate) of first part of this text:

Finland juopuu celebration of Midsummer, and the average of the summer hit this weekend hukkumishyökyaalto Finnish traditional way. My betting is that the 23.6. – 28.6. drowned or perished during the 14 people exposed. In other ways, probably five to ten people die, but they are they are not in any way juhannusmaisia ​​deaths.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s