Laukkutarkastus!

Kun on tylsää ja väsyttää, mutta haluaa silti tehdä jotain, on hyvä aika tehdä laukkutarkastus (ja blogata se todisteiden kera). Älkää pelätkö, en aio tehdä luetteloita. Muutaman kuvan sentään saatte.

Ensimmäisenä tarkastin vihreän ensiapupakkaukseni, jota pidän useimmiten matkassa jos lähden geokätköilyn tai jonkun muun syyn vuoksi pidemmälle jonnekin (esim. Helsinkiin). Tämän laukun tarkastelu oli varsin hyödyllistä. Vaikka päivämäärät olivat vielä kohdallaan ja muutenkin kaikki osaset olivat kunnossa, niin puutteita löytyi. Otin taannoin vanhentuvat antihistamiinit kiertoon ja näemmä unohdin laittaa uudemmat tilalle.

VEA_laukku VEA_sisalto

Toisena tarkasteluun joutui punainen ensiapulaukku, joka pysyy aina kotosalla täydentämässä varsinaista lääkelaatikkoa. Tässä laukussa ei siis oikeastaan tarvitsisi lainkaan tabletteja, mutta ovatpahan varmuuden vuoksi, jos jostain syystä täytyy tämän kanssa matkustaa.

PEA_lauku PEA_sisältö

Ja sitten vihdoin ja viimein se kaikista kiinnostavin pakkaus eli geolaukkuni! Kaikkea rojua sitä tuleekaan mukana kannettua. Tämä on suurinpiirtein perusvarustus liikkuessa Jyväskylän kaupungin taajama-alueilla tai sen reunamilla. Jos menen varsinaisesti maastoon on mukana myös topografinen kartta ja eväät sekä mahdollisia tarkempia tulosteita. Eikä näissä kuvissa näy myöskään kätköprofiileja tulostettuna. Kuvasta puuttuu musta irtovyö, jolla tarvittaessa sidon geolaukun vyötärölle kiinni (ettei heilu esim pyöräillessä tai jää kiinni metsässä rämpiessä) tai käytän sitä vihreän EA-laukun vyöttämiseen.

GEO_laukkuGEO_sisältö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s