Pakko-ostos: Sandaalit

Eräänä kesäisenä päivänä päätin pukeutua vähän vapaammin ja kaivoin kaappini perukoilta vähän kuluneet sandaalit, joilla oli ikää jo lähemmän kymmenen vuotta. Lähdin ulos ja muutaman kymmenen metrin pohjat alkoivat pikkuhiljaa murentua. Ei auttanut muu kuin lähteä ontumaan läheiseen Cittariin ostamaan uusia ja toivoa, etteivät vanhat hajoaisi kokonaan ennen uusien löytymistä.

Uudet sandaaalini
Uudet DSL-merkkisen sandaalini, joissa on minun imagooni erittäin huonosti sopivat tarranauhat.

Yllättävän pieni sandaalivalikoima Cittarissa, vaikka onkin kesäaika. Ihan mieleisiäni en kuitenkan löytänyt, sillä olisin halunnut edestä suljetut ja harmaat sandaalit eli samanlaiset kuin entisenikin. Tiedän, olen hieman tylsä ja seikkailunhaluton ihminen. Päädyin kuitenkin pakon sanelemana radikaaliin vaihtoehtoon, jopa radikaalimpaan kuin valikoim olisi pakottanut. Jos kerta ei saa mieleistään, niin miksei sitten kokeilisi jotain täysin erilaista.

Ostin siis DSL-sandaalit tarranauhoilla (sic!), koska olivat tarjouksessa. En halua hirveästi kuluttaa rahaa kenkiin, etenkään tällaisiin kausiluonteisiin ja ei ihan minun tyylisiin kenkiin. Varsikengät ja oikeat kävelykengät ovat sitten ihan eri asioita, niitä kun käyttää ympäri vuoden. Jospa nuo ainakin muutaman vuoden kestäisivät minun käytölläni. Ihan mukavat ovat jalassa eikä ensimmäiselläkään käyttökerralla tullut rakkoja jalkoihin huolimatta useamman kilometrin kävelystä. Vähän hämmentävää, että minulle sopii sandaali kokoa 44 – myös 43 varmaan sopisi, koska remmeissä on aika paljon säätövaraa ja pohjassakin tilaa.

Yksi vastaus artikkeliiin “Pakko-ostos: Sandaalit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s