Hmmm KeepCup?

Facebookin uutisvirrasta silmiini osui erään kahvikaupan päivityksestä kuva KeepCupista (valmistajan kotisivut), joka on jälleen eräänlainen monikertakäyttöinen vastine TakeAway-kulttuuriin kuuluvalle pahviselle kertakäyttömukille.

Muotoilu jättää hieman toivomisen varaa. KeepCup on kovin muovisen näköinen ja muutenkin värisävyt ja näkemäni yhdistelmät ovat olleet aika kamalia – jossain tosin sanotaan, että värivaihtoehtoja ja yhdistelmiä on todella paljon, joten värit varmaan saisi kohdalleen etsimällä. Jos tämä muki näyttäisi pahviselta – pahvinen TakeAway-muki on käsite – tai keraamiselta, se miellyttäisi paljon paremmin silmääni. Muovi on kyllä monesti ihan kätevä materiaali, mutta pitääkö kaiken silti näyttää niin muoviselta. Oli aika, jolloin muovisuus oli merkki edistyksestä ja kehityksestä, mutta nykyään se kertoo enemmän puutteellisesta designista.

Perinteisten TakeAway-mukien kanssa täsmälleen samankokoisena (niin ainakin lupaavat Australiassa) tämä muki on ainakin periaatteessa yhteensopiva kahviloiden kanssa, mutta mitenkähän käytännössä mahtaa olla. Ainakaan tähän mennessä en ole kahviloissa nähnyt asiakkaita hakemassa TakeAwayta omaan kuppiin. Mitähän suomalainen lainsäädäntö ja terveysmääräykset sanovat tästä? En yhtään ihmettelisi, jos säädöksistä löytyisi jokin kohta, jonka mukaan kahvila on vastuussa asiakkaalle antamansa kupin puhtaudesta, vaikka kuppi olisikin asiakkaan oma.

Ostaisinko? Enpä nyt tiedä. Suosittelisinko? En osaa sanoa ostamatta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s