Evira mainostaa superdieettiä Facebookissa?

FBEviraEn ole vielä laiskuuttani tai uteliaisuuttani blokannut Facebookin mainoksia, kun niistä ei hirveän suurta haittaakaan selaamiskokemukselle vielä ole ollut. Tänään olen siitä tyytyväinen; sain aiheen tähän blogipostaukseen.

Hetki sitten pisti silmään yksi mainos, jossa Evira.fi linkitekstillä mainostetaan African Mango -superdieettiä. Linkkiteksti ei tietenkään johda Eviraan, vaan CheatingHealth.c*m sivulle, jonka suomenkielinen osuus on suoraan käännetty englanninkielisestä alkuperäisestä ”kommentteineen”. Ovat sentään vaivautuneet vaihtamaan suomenkieliseen versioon YLEn, Avan ja Vitosen logot alkuperäisten CBS:n, CNN:n ja muiden logojen tilalle. Lieköhän logojen käyttöön sen parempaa lupaa kuin Eviran linkin?

Huoh! Mitähän näillä surkeilla väärennöksillä oikein ajetaan takaa? Voiko joku langeta johonkin näin typerään? Tästä saisi enää epäuskottavamman vain käyttämällä huonompaa suomennosta. Mitähän mahtaa saada – vai saako mitään – jos tilaa tuon sivuston kautta jotain? Aiheeseen liittyen Vaaralliset väärennökset -ulkolinjadokkari on katsottavissa Ylen Areenassa vielä vajaan kuukauden ajan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s