Reunahuomautus & Pinterest

Minulle selvisi juuri, että Reunahuomautuksen ja Pinterestin yhteiskäytön välinen ongelma on poistunut. WordPress.comin ylläpito on toteuttanut lukuisten käyttäjien toiveen ja mahdollistanut Pinnausten upottamisen blogimerkintöihin. Upotettavat pinnaukset päivittyvät enemmän tai vähemmän reaaliaikaisesti Pinterestistä, joten kansioita tai profiilini etusivua esittävien upotusten sisältö ei pysy samana päivästä toiseen. Upotuksessa oleva kuva myöskin katoaa, mikäli se poistetaan alkuperäiseltä sivulta ja näin ollen poistuu myös Pinterestistä. Upotettavien kuvien kaikki oikeudet tietenkin säilyvät alkuperäisillä omistajilla ja Pinterestin logon osalta Pinterestillä.

Noin. Tämän lyhyen johdannon jälkeen ajattelin käyttää hyväkseni uutta ominaisuutta ja esitellä hieman pinnauksiani eli poimintojani. Kuten ylläolevasta profiilini upotuksesta voi kirjoittamishetkellä päätellä, pinnailen aika paljon hienoja geokolikoita Geocaching-boardilleni. En osaa sanoa mitkä niistä ovat erityisiä suosikkejani, sillä valikoima on todella monipuolinen, mutta näytän teille muutaman kivan.

Geokolikoiden lisäksi pinnailen myös kaikenlaisia kauniita ja kivoja asioita Comely and nice things-boardille. Viimeisimmäksi olen näemmä pinnaillut tapetteja. Siis sellaisia oikeita seinätapetteja työpöydän taustakuvien sijasta. Muutama esimerkki C&N -boardilta:

Nyt kun tämä Pinterest-juttu toimii Reunahuomautuksessa, täytyy alkaa miettimään hyviä keinoja sen hyödyntämiseksi. Omat blogikuvat aion kyllä edelleenkin säilyttää Flickrissäni, mutta olisiko ideaa tuoda ne blogiin Pinterestin kautta? Ehkei nyt sentään kuitenkaan. Jotain järkevämpää käyttöä pitää keksiä. Luultavasti jonkin teeman ympärille rakentuvia kuvaesittelyitä varmaan. Yksi mahdollisuus olisi myös eräänlaisien kuvitus ja virikekuvien käyttö, mutta tiedä häntä – ei ehkä niin hyvä idea kuitenkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s