Reunahuomautuksen vuosi 2013

Reunahuomautus-blogi, jonka synttäreitä helmikuun lopulla en muistanut juhlia, täytti tämän vuoden helmikuussa 2013 – täytyy muistaa juhlia ensi vuonna, kun blogi täyttää seitsemän. Tajusin laskea blogin iän vasta luettuani Jenni Rotosen Pupulandian täyttävän kuusi vuotta. Alunperin blogini nimi ei ollut Reunahuomautus, vaan Joka Tästä Käy, Saa Tuntea ja Kauhistua – tai jotain sinnepäin – mutta lasken sen blogin historiaan mukaan, kun sen materiaali on kuitenkin tässä luettavissa.

Reunahuomautus koki loppukeväästä muutoksia niin ulkoasussa kuin linjassakin. Päätin laajentaa aiemmin lähinnä kommentoivaa blogiani huomattavasti henkilökohtaisempaan suuntaan unohtamatta kuitenkaan maailman menon kommentoimista. Samassa muutoksessa päätin lisätä blogiin huomattavasti enemmän kuvallista sisältöä mausteeksi, vaikka kuvat eivät aina niin tärkeitä olekaan – lukijat kuitenkin pitävä niistä. Siirryin käyttämään kuvien tallennukseen WordPress.comin tallennustilan sijasta Flickriä, jonka teratavun kokoista kiintiötä en tule koskaan täyttämään kokonaan. Olen rekisteröitynyt Flickrin käyttäjäksi jo kauan sitten, mutta vasta nyt aloin hyödyntämään sitä oikeasti.

Reunahuomautuksen ulkoasu 22.12.2013. Olen aika tyytyväinen tuohon. Näyttää paremmalta kuin koskaan aiemmin, jos saan sanoa.

Minua vähän harmittaa, etten ole ottanut talteen kuvia blogini vanhoista ulkoasuista. Olisi kivaa vertailla miten ulkoasu on vuosien kuluessa kehittynyt. En kyllä taida nytkään vaivautua ottamaan kuvaa, paitsi tähän postaukseen tietenkin.

Viimeisin muutos blogissa tapahtui, kun vähän aikaa sitten huomasin, että WordPress.com on alkanut tukea Pinterestin objektien upottamista postaukseen.

Tilastoja Reunahuomautuksesta WordPress.comissa olon ajalta (22.12.2013 mennessä):

  • 107 377 näyttökertaa (1 067 yhtenä päivänä, 4 483 vuonna 2013).
  • 327 kommenttia.
  • Suosituimmat postaukseni tagit ja kategoriat ovat media (43), kulttuuri (42) ja kirjeisiin liityvät (39).
  • Blogissani on 986 julkaistua postausta ja yksi sivu.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s