Kelloja, kelloja, kelloja

Muistaako joku vielä rannekellot, siis sellaiset aikaa mittaavat laitteet, joita pidettiin perinteisesti vasemmassa ranteessa? Sellaiset siis, joita käytettiin ennen kännyköiden aikaa kellonajan ja päivämäärän katsomiseen. — Minä muistan ja käytän. Katselin niitä äskön Pinterestistä enkä oikein tiennyt mitä olisin lopulta ajatellut.

Olen aina ihmetellyt ja kauhistellut rannekellojen suunnittelua. Kuinka moni oikeasti tarvitsee rannekelloa jossa on erilaisia outoja toimintoja, kuten esimerkiksi kronografi, takometri, Kuun-vaihe jne. Päiväys nyt on kyllä ihan kätevä olla olemassa ja toisen ajan näyttö on ihan ymmärrettävä, jos liikkuu kansainvälisissä piireissä. Toimintojen lisäksi myös moni kello on ihan vain kammottava muotoilultaan ja idealtaan.

Jotain kammottavaa.


Tämä nyt sentään jotain tyyliä.

Joskus sitten tulevaisuudessa seuraava kelloni luultavasti on jotain alla olevien kaltaista. Yksinkertaista ja kaunista sekä käytännöllistä. Toivottavasti uudelle kellolle ei ole tarvettä vielä vuosiin. Rannekellot eivät ole mitään kertakäyttökamaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s