En ole vapaamatkustaja, mutta voittaja silti

VR:llä on nyt menossa Eläköön Juna -PR-kamppanja, johon liittyen on järjestetty viikkotehtävinä asiakaskyselyitä. Osallistuin junien siisteyttä ja sen parantamista koskevaan kyselyyn ja, harvinaista kyllä, satuin voittamaan palkinnon. Voitan harvoin, mutta toisaalta osallistunkin aika harvoin kilpailuihin. Sen verta tulee kuitenkin kuljetua junilla nykyään, että tähän kyselyyn tartuin mielelläni – junien siisteys on tärkeä asia matkustusmukavuutta ajatellen.

Kuva pikapaketista ja VRn onnittelukortista.
Pikapaketti ja sen päällä VR:n onnittelukortti.

Mielestäni VR on onnistunut jo tähän mennessä erittäin hyvin junien siistinä pitämisessä. Yleisilme on kaukojunissa aina ollut erittäin siisti eivätkä vähäiset kokemukseni lähijunistakaan ole juuri paljoa huonompia. Voisi perustellusti odottaa paljon pahempaa, kun ottaa huomioon miten monipuolista sakkia junamatkustajat ovat. Luultavasti eniten kannattaisi panostaa kuran leviämisen estämiseen talvi- ja kevätkaudella, mutta ei sekään ole kovin suuri ongelma nähdäkseni ollut.

Kuva VR:n väreissä olevasta Brion lelujunasta.
Pikapakettina posti toi minulle VR:n väreihin maalatun Brion lelujunan kera konduktöörin ja matkustajan.

Yllä olevan kuvan Brio-lelujunan lisäksi sain palkinnoksi myöskin kuuden postikortin sarjan Valtion Rautateiden tyylikkäistä mainosjulisteista menneiltä vuosikymmeniltä. Noina vanhoina aikoina mainosjulisteita vielä osattiin tehdä. Niissä oikein silmä lepää. Katsokaa itse!

Postikorttisarja Rengasmatka-mainosjulisteista.
Korttisarja Valtion Rautateiden Rengasmatka-mainosjulisteista menneiltä vuosikymmeniltä.

Mitähän näillä korteilla tekisi. Ovat sen verta hienoja, että ei oikein raaskisi luopua niistä, mutta toisaalta taas tekisi mieli ilahduttaa ihmisiä postittamalla näitä.

Hyvää matkaa, junalla tai muuten!

Brio-lelujuna VR:n väreissä.
Brio-lelujuna VR:n väreissä.

Huomautus: Kaikki merkinnän mielipiteet ovat kirjoittajan itsensä eikä VR ole mitenkään muutoin kuin kirjoituksessa mainitulla tavalla vaikuttanut kirjoituksen syntyyn taikka sisältöön.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s