Kahvin tuoksuinen viikko

Taannoin ostin The Barn Coffee Roasterssin salvadorilaista Los Pirineos kahvia Torikeskuksen Coffeasta. Neljänneskilosta riitti suurin piirtein viikon tarpeiksi. Lempeä ja miedosti hedelmäinen kahvi soveltuu minun makuuni juotavaksi niin maidolla kuin ilmankin ja kestää myös termarissa säilyttämistä ainakin joidenkin tuntien ajan. Voin lämpimästi suositella kaikille.

Kuva Los Pirineos -kahvipussista.
Los Pirineos -kahvipussi The Barn -paahtomolta.

 

Muutoin vain kahvin ja biologian täyttämä viikko huipentui hmm monipuoliseen viikonloppuun. Lauantai-iltaan kuului Parasomnia-näytös Kankaan Pergamenttihallissa ja sunnuntai kului geokätköillessä Muuratsalon saaressa.

Tankotanssiryhmä Eccentrixin Parasomnia-näytös oli miellyttävä audiovisuaalinen kokonaisuus koreografioineen ja väreineen, vaikka alussa savua olikin sen verta sakeaan, että se jo maistui kurkussa ikävältä. Erityistä huomiota ansaitsee kauniisti kynttilöin ja pöydin sisustettu lämpiö. Parasomnia-nimi ei minulle oikein auennut, sillä enemmän nuo esitykset minusta kuvasivat unia kuin unenaikaisia liikkeitä, joihin parasomnia viittaa. Esityksen aikana minua hieman hämmenti yleisön taipumus apploodeerata mitä erikoisimmissa kohdissa esitystä (myös osien keskellä). Suurinosa yleisöstä oli naisia ja jotenkin minulle jäi tunne, että melkein kaikki miehet olivat mukana vain seuralaisina – minä tietenkin olen poikkeus joka ei sovi tähän malliin. Suosittelisin, mutta ei oikein kannata, kun kyse oli viimeisestä näytöksestä.

Muuratsalon sunnuntai oli mielenkiintoinen tosin aika raskas tutustuminen erääseen huomattavaan keskisuomalaiseen luonnonmuodostelmaan, joksi Muuratsalon saaren kokonaisuutta kai voi kutsua. Jos gepsiin on luottaminen, tuli kiivettyä mäkiä yhteensä 1,4km korkuisen suoran seinämän verran. Onneksi seinämät eivät sentään suoria olleet, vaikka monissa kohdissa lähes olivatkin. Päivän kohokohta oli varmasti Lullinvuoren luola, mutta myös kaikki Muuratsalon huiput olivat upeita kohteita. Luolaan en välttämättä olisi mennyt ilman Hymiön seuraa, mutta valitettavasti kätköilijäkolleegoille ei voi antaa favo-pisteitä. Suosittelen lämpimästi kaikille ihmisille, jotka eivät pelkää muutamaa pikkuista mäennyppylää (esim. 194m) – nähtävää riittää runsaasti myös muillekin kuin vain kätköilijöille.

Mustavalkoinen kuva georepusta.
”Vanha” ja uskollinen georeppu, joka jo kaipaa hieman korjaamista.
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s