Kaffilla Caffitellassa

Poikkesin ostoksilla käydessäni Keljon Prisman Caffitellassa, jossa olen tainnut käydä vain kerran aikaisemmin. Kahvilan miljöö näyttää hyvältä ja selkeältä, mutta en nyt tiedä onko suomirokin renkutus välttämättä se paras mahdollinen taustamusiikki kahvilaan. Se musiikkihan on nimenomaan taustamusiikkia, jonka tarkoitus on peittää alleen Prisman meluisuutta ehkä turhankin avoimessa kahvilatilassa. Mitenkähän taustamusiikkina toimisi vaikkapa merenaallot tai muut luonnonäänet – Caffitellan yleisilmeiseen ne eivät kyllä sopisi.

Caffitella ei ole mikään näyttäytymiskahvila eikä oikeastaan nuorempien ihmisten tapaamiskahvilakaan. Niihin tarkoituksiin löytyy monta parempaa ja paremmin sijoiteltua kahvilaa, joista suurin osa valitettavasti sijaitsee keskustassa. Caffitella on oikeastaan paikka Prisman asiakkaita ja työntekijöitä varten. Tänään pöydän ääressä istui lounaalla mies Prisman vaatteissa.

Cappuchino oli erittäin hyvä ja samaa voi sanoa myös magno-juustokakusta. Edelliselläkin kertaa juustokakkuviipale oli erinomainen. Pitäisi joskus testata muitakin tuotteita, kuten konditoriatuotteita, joita voi ostaa myös kotiin.

Suosittelen Caffitellaa lämpimästi Prisman asiakkaille, mutta muita kehoitan etsimään rauhallisemman kahvilan.

Yksi vastaus artikkeliiin “Kaffilla Caffitellassa

  1. Kiitos vinkistä. Täytyy käydä tuolla, kun seuraavan kerran sielläpäin ajelen. Tunnusta nimittäin pitäväni erityisesti aivan tavallisista kahviloista, sellaisista joihin voi istahtaa hetkeksi henkäisemään ja nauttia samalla kupin hyvää kahvia. Käyn yllättävän usein Citymarkettien tai Prismojen kahviloissa, niissä hintataso on kohdallaan ja istumapaikkakin löytyy ilman suurempia ongelmia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s