Päivän löytö: Kuulakärkikynä

Päiväni alkoi tänään hyvin. Sattumalta löysin aika täydellisen kuulakärkikynä. Metallirunkoisen kynän paino ja painon jakauma ovat erittäin hyvin suunnitellut. Metallikuoressa on muutama naarmu, mutta käyttökynässä ne naarmut eivät haittaa mitään – luultavasti siihen tulee minun käytössäni vielä monta naarmua lisää.

Kynän avaus kertoo, että mustesäiliönä on jokin valkoisesta muovista valmistettu kohtuullisen kokoinen pullea säiliö, jossa ainoana merkintänä on RUNF 423 -kaiverrus. Google ei kerro minulle mitään tuosta kaiverruksesta. Muste tuntuu olevan ihan hyvälaatuista perussinistä, vaikka kestävyydestä ei tietenkään voi sanoa mitään. Kynän mustesäiliö on vaihdettavissa Ballografin sisukseen, mikä on erittäin hyvä ominaisuus.

Kuva Mundipharman mainoskynästä.
Mundipharman teräksinen mainoskynä.

Ainoa miinus tässä kynässä on tuo Mundifarma-teksti, mutta se nyt on kuitenkin aika pieni miinus, kun kyse on näinkin hyvästä kynästä. Mundifarma on monikansallinen lääkeyritys, jollette sitä vielä tienneet.

Tiedän, tiedän. Minun täytyy olla hullu, kun olen täpinöissäni yhdestä mainoskynästä, mutta hyviä kyniä löytyy harvoin ja ne tulevat useimmiten vielä kalliiksi.

Kirjoittajalla ei ole mitään yhteyttä tekstissä mainittuihin tuotemerkkeihin, sen lisäksi, että on tyytyväinen käyttäjä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s