La Magdalena #5

Ystävättäreni P kävi jokin aika sitten Oslossa ja sain häneltä tuliaisena kahvia. P tietää miten minua voi lahjoa. Kahvipaketin saatuani, minulla oli vihdoinkin riittävästi motivaatiota pestä kahvinkeittimeni – tehtävä, jota olin vältellyt jo viikon verran.

sitruunahappo
100g sitruunahappoa kahvinkeittimen puhdistusta varten.

 

La Magdalena #5:n pavut ovat peräisin Meksikon Veracruzin Coatepecista ja paketti kertoo, että ne on kasvatettu 1250 metriä merenpinnan yläpuolella.

LaMagdalena5
La Magdalena #5:n etiketti on viehättävän musta, mutta epäkäytännöllinen, koska jauhatus merkitään kynällä etiketin vasempaan alareunaan. Ympyrä suodatinjauhatuksen merkin ympärillä hädintuskin näkyy paljaalla silmällä.

 

Kahvin tuoksu on erittäin hyviä vivahteita, mutta ne ovat jokseenkin heikkoja ja jäävät helposti perustuoksun varjoon. Samaa voi sanoa myös kahvin appelsiinin ja karamellin vivahteista. Kahvista on itseasiassa erittäin helppo keittää liian vahvaa ja samalla peittää kaikki vivahteet.
Kahvi säilyy keitettynä jonkin aikaa, mutta jäähtyneenä tämä ei sovi juotavaksi. Pullokahvina en ole kokeillut, mutta minulla on aavistus, ettei tämä kahvi sovellu sellaiseksi.

Erittäin hyvää kahvia ollakseen Atlantin toiselta puolelta. Huomattavasti parempaa kuin arkikahvina käyttämäni Juhla Mokka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s