Uusi teetuttavuus: Blue fruit

blue fruit
Blue Fruittia omenamukista. Ei se makua haitannut!

Jouluostoksien lomassa päädyin ostamaan Liptonin Blue Fruit -teetä. Olen luonteeltani aika tylsä, joten harvoin tulee kokeiltua mitään uusia makuja, mutta Annika on puhunut Blue Fruitista niin monta kertaa, että minun oli lopulta ihan pakko päästä maistamaan.

Liptonin Blue Fruit tulee 20 pyramidipussin pahvipakkauksessa. Koska pyramidipusseja ei ole pakattu yksittäisiin suojamuoveihin, on koko teepaketti käytettä loppuun kohtuullisen nopeaan. Kaksikymmentä pyramidia tarkoittaa äkkilaskemalta puoltatoista viikkoa, jos käyttää teetä sekä aamulla että illalla. Eriasia sitten on, jaksaako samaa maustettua teetä juoda päivästä toiseen.

Ensimmäisillä kerroilla Blue Fruitin aromi tuntui hyvin vahvalta ja huumaavalta, mutta ajankuluessa siitä on jo vähän mennyt terä. Onko sitten kyse paketin ilmottumisesta vaiko minun tottumisesta. Ehkä on kyse molemmista.

En tunne marjojen aromeita hirveän hyvin, mutta paketin mukaan ne ovat karhunvatukka, mustaherukka, mustikka ja vadelma. Kaikki muut ovat kyllä sinisiä, mutta miten tuo vadelma tähän kuvioon sopii. Ehkä kyse onkin alakuloisista eikä sinisistä marjoista.

Tee on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, mutta jatkuvaan päivittäiseen käyttöön tästä ei minulle kyllä ole. Aromit ovat sellaiset, että pidemmän päälle tähän kyllästyy. Nyt olen juonut vajaan viikon ajan päivittäin pari pyramidia ja alkaa jo vähän tökkimään. Tulen ehdottomasti pitämään tätä teetä teelaatikossani – luultavasti minigrippiin suljettuna – vähän harvempaa kulutusta varten. Ehkä pyramidi tai pari viikossa olisi sopiva tahti nauttimisen kannalta.

Mielipiteet ovat kirjoittajan omia eikä postaukseen liity kaupallista yhteistyötä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s