Green Tea & Lemon

Lisää teepostauksien sarjaan…

Pitkäaikainen suosikkini on Twiningsin Green Tea & Lemon, joka on nimensä mukaisesti vihreää teetä maustettuna sitruunalla ja aika suurella määrällä sokeria, kuten viime vuonna kohistiin (IS).

TeetäjaSteemipunkkia
Teetä ja stiimipunkkia. Stiimipunkista saatte ehkä lukea joskus myöhemmin.

Sokerista huolimatta tai ehkä juuri sokerin takia, tämä vihreä tee maistuu minulle paremmin kuin moni muu kokeilemani tee. Eihän se tietenkään terveellistä ole, kun sokeria on reilusti. Onneksi en lisää sokeria tai hunajaa.

Minun on vaikea kuvailla pitkään käyttämääni teetä, koska olen niin tottunut sen aromeihin, jotta en enää hahmota niitä yksityiskohtaisesti. Voin vain kertoa, että tästä vihreästä teestä tulee mieleen kuivatun heinän seassa olevat kuivuneet pihlajanlehdet. Maalaisromantiikkaa?

Twiningsin Green Tea & Lemonin maku on riittävän yksinkertainen, jotta tee sopii jatkuvaan käyttöön enkä ole tähän tyrttynyt, vaikka olen joskus juonut yksinomaan tätä pitkiäkin aikoja.

Twiningsin teessä on laaduntakeena lause ”By appointment to her majesty Queen Elizabeth II”. Twinings siis valmistaa teetuotteina Englannin hoville.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s